<strong>3 lucruri de care ai nevoie pentru a-ți putea monta singur mobila</strong>

3 lucruri de care ai nevoie pentru a-ți putea monta singur mobila

3 lucruri de care ai nevoie pentru a-ți putea monta singur mobila

Pentru montajul mobilei proaspăt achiziționate trebuie să apelezi de cele mai multe ori la serviciile oferite de o firmă specializată în acest domeniu. Însă, dacă îți dorești să economisești niște bani și ai suficient timp liber la dispoziție și instrumentele necesare, montajul mobilei se poate face chiar de către tine. Mai jos, vei găsi o listă cu 3 lucruri de care ai nevoie pentru a-ți putea monta chiar tu mobila ta.

Iată cele 3 lucruri de care ai nevoie pentru a-ți putea monta singur mobila!

1.      Instrumentele necesare

Pentru montajul mobilei nu vei avea nevoie de instrumente sofisticate deoarece un ferăstrău electric, o mașina de înșurubat, un poloboc și un ciocan pentru mobilă îți vor fi suficiente. Dacă nu deții astfel de unelte și nici nu dorești să le cumperi, nu uita că le poți închiria de la magazinele de bricolaj. Astfel îți vei monta mobila fără a mai fi nevoie să cumperi sculele respective. Vei avea nevoie și de echipament de protecție precum mănuși, ochelari de protecție împotriva schijelor ce ar putea rezulta în urma tăierii lemnului și bocanci, pe care va trebuie să-i porți în casa pe timpul montajului.

2.      Accesorii

Cei mai mulți distribuitori de mobilă oferă și accesorii necesare pentru montaj. Însă, mobilele achiziționate din magazinele de bricolaj vin fără aceste accesorii datorită prețului scăzut de cumpărare. Vei avea nevoie de mânere pentru uși și sertare, opritoare, glisieră cu prindere sub sertar de pe regencycompany.ro, precum și de șuruburi, necesare pentru îmbinarea mobilei și prinderea ușilor. Dacă ți-ai schimbat mobila de bucătărie și inclusiv chiuveta, va trebui să cumperi o baterie noua pentru aceasta, precum și un dozator pentru detergentul de vase. Pe lângă accesorii, pentru a putea economisi apă și proteja mediul în același timp, poți achiziționa o mașină de spălat vase. Costul de achiziție al unei mașini de spălat vase este redus în comparație cu beneficiile pe care ți le va aduce.

3.      Decorațiuni

Dacă îți dorești ca mobila ta de bucătărie să fie deosebită și unică, îi poți adăuga led-uri și inclusiv un televizor pentru a urmări filmele sau serialele preferate atunci când gătești. Având in vedere nivelul crescut de umiditate din bucătărie, cumpără led-uri rezistente la umiditate și amplasează televizorul deasupra hotei sau în altă parte a bucătăriei tale. Poți opta și pentru un coș de gunoi inteligent, pe bază de senzori, care se va deschide și închide fără a fi nevoie de acționare manuală. Dacă îți dorești să asculți muzică atunci când gătești, amplasează o boxă bluetooth în bucătărie pentru a avea muzică în fundal.

Montarea mobilei de bucătărie sau pentru altă încăpere a casei tale se poate face foarte ușor și doar cu câteva instrumente care pot fi închiriate dacă nu dorești să le cumperi. Dacă nu te descurci la montaj, caută pe internet clipuri descriptive despre montajul mobilei și ce presupune acest lucru. Ai grijă la măsurile de prevenție și folosește corect instrumentele pentru a nu avea parte de incidente neplăcute.

Sursa foto: pexels.com